Se závitem M6 se potkáte docela často


Dřevěný plůtekzávitník M6 i-nástroje se vám může hodit k výstavbě nízkého dřevěného plůtku. Zabetonujete do země ocelové trubky, provrtáte je a vyřežete závit a mezi ně pak umístíte ocelový profil pro pokládku plotových latí. Případně na trubky přivaříte silnostěnný plech a otvory se závitem budete mít k dispozici zde.

šroub a matice

Stolek na akvárium – velká dekorativní akvária vypadají dobře-stanou-li se součástí bytového prostředí tak, že s ním splynou. Můžete toho docílit například tak, že necháte svařit ocelový rám z dutých profilů s požadovanou nosností, umístíte jej do rohu místnosti tak, aby akvárium vytvořilo v rohu pomyslnou přeponu pravoúhlého trojúhelníku a stolek pak zakryjete sádrokartonem, takže to bude vypadat, jako když akvárium do rohu prostoru vrostlo. Sádrokarton připevníte k rámu šrouby M6 do předem připravených otvorů se závitem.

závit u plotu

Zástěna u bazénu – máte zahradní bazén a chtěli byste tu mít větší soukromí? Pokud vysloveně nemáte zájem o pevné dřevěné či betonové oplocení, můžete mít před bazénem látkovou zástěnu. Připevníte jí dlouhou tyčí se závitem M6 na koncích například k zahradní pergole nebo mezi zadní zahradní zídku a terasu za domem.

Divadelní kulisy – instalace divadelních kulis bude snazší, když jejich horní část opatříte dlouhou tyčí se závitem na koncích, kde připevníte vodicí lanka pro snadnou obsluhu kulis a jejich posouvání do zákulisí. Závitové tyče jsou bezpečné a udrží i velmi těžké látkové kulisy.

Bytové dekorace – chcete připevnit v bytě velkoplošnou odepínací nástěnku, dlouhé a široké těžké sametové závěsy nebo promítací plátno? Jistou možností je provrtat zdivo, zasunout do otvoru závitovou tyč, utěsnit jí montážní pěnou a stavebním lepidlem a tyto předměty připevňovat maticemi se závitem M6. Závitové tyče si zhotovíte závitovým očkem přesně na míru v délce, jakou potřebujete.

0 komentářů: „Se závitem M6 se potkáte docela často“