Moderní a cenově dostupné


Každý chce mít hezké bydlení, které bude odpovídat jeho požadavkům nejen na funkčnost ale i na design. Je jasné že ty nejhezčí věci jsou vždycky nejdražší. Pokud máte představu o tom, že si s průměrnými příjmy koupíte luxusní vilu za desítky milionů, bohužel se vám toto přání nejspíš nesplní. Mnoho lidí muselo svoje požadavky na bydlení přehodnotit, protože ceny nemovitostí jsou už dva roky na dlouhodobém maximu. Drtivá většina lidí si bez hypotéky vlastní bydlení koupit nemůže.

nový dům

I když prostřednictvím hypotéky může většina lidí financovat svoje bydlení, splácet hypotéku desítky let není nic příjemného. Vždycky je potřeba myslet na zadní vrátka a na to, že se vaše příjmy nejspíš v průběhu let změní. Není proto dobré počítat s tím že budete mít stejný příjem až do důchodu, a vždycky je lepší vybrat si raději levnější bydlení, na které budete potřebovat mnohem nižší hypotéku. Je nutné nezapomínat ani na pojištění, které v případě nějakého problému dokáže pokrýt splátky hypotéky.

Jestli už máte koupený pozemek aktuálně řešíte kdo vám postaví dům, můžete se na nás obrátit. Stavíme nízkoenergetické domy, které jsou vybavené moderními technologiemi. Solární panely se postarají o to že si vyrobíte vlastní elektřinu, a tepelné čerpadlo vám pomůže ušetřit peníze za klimatizaci a za topení. Nechat si postavit dům od nás se rozhodně vyplatí, protože naše nejlevnější domy stojí pouhé 3 000 000 Kč. Rodinný dům si tak může dovolit i člověk s nižšími příjmy.

dům panely

Rozhodněte se správně
Chcete mít jistotu že svoje peníze a budoucnost vložíte do správných rukou? Pak se podívejte na náš web, kde najdete spoustu spokojených recenzí od našich klientů, kteří už ve svém domě bydlí. Najdete mezi nimi i známé osobnosti, pro které jsme rovněž stavěli domy. Bydlete ve vlastním domě za skvělou cenu a nechte si dům postavit od nás.

0 komentářů: „Moderní a cenově dostupné“